INGYENES SZÁLLÍTÁS a 125.000 Ft-t meghaladó rendelésekre AZNAPI ELSŐBBSÉGI FELADÁSI Opciók elérhetők ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 9-től 17-ig

Füstölő Pálcák & Kúpok

Az árak megtekintéséhez lépj beAz árak megtekintése

Nagykereskedelmünk füstölői olyan kollekció, amelyet minden ajándékboltnak és kiskereskedőnek ajánlunk. Elmúltak azok az idők, amikor ezeket csak a keleti boltokban árusították. Az elmúlt néhány évben az illatok egyre fejlődtek, így mára már nagyobb választék áll rendelkezésre, amely sokkal szélesebb piacot vonz. A Puckator nagykereskedésnél kiváló minőségű füstölő pálcákat és kúpokat kínálunk versenyképes nagykereskedelmi áron.

Európa egyik legnagyobb füstölő beszállítójaként olyan csúcsminúségű márkákkal rendelkezünk, mint a Nag Champa, a Goloka és a Stamford Premium. Minden népszerű illat elérhető nálunk, mint például a pacsuli, ópium, szantálfa, tömjén és mirha, amelyek a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, így tovább égnek, és tisztább, tartósabb illatúak.

További Ajánlott Kategóriáink

Füstölő Égetők & Tartók
Nag Champa Satya Füstölők
Vízesés Hatású Füstölő Égetők & Kúpok
Növekvő Sorrendben
oldal:

1-48/350 termék

|
terméket oldalanként
  1. special-icon
  2. special-icon
  3. special-icon
Növekvő Sorrendben
oldal:

1-48/350 termék

|
terméket oldalanként
Szerzői jog © 2000 - 2023 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.