INGYENES SZÁLLÍTÁS a 125.000 Ft-t meghaladó rendelésekre AZNAPI ELSŐBBSÉGI FELADÁSI Opciók elérhetők ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 9-től 17-ig

Egyiptom

Az árak megtekintéséhez lépj beAz árak megtekintése

Nagykereskedelmünk egyiptomi termékkkínálata szobrokból és figurákból fejlődött ki, és olyan mindennap használatos termékeket és kiegészítőket tartalmaz, amelyek az ókori egyiptomi kultúra részleteit és jelentőségét hozzák előtérbe. A termékcsalád főként rézinából készült termékekből áll, melyeket a fényűző aranytól, a türkiztől a kő hatásig, vagy a hagyományos matt feketéig, különböző részletekkel ötvöztünk. Az irószerektől, a mágnesektől a homokkal töltött állatokig mindent megtalálhatsz az egyiptomi ajándékkínálatunkban. A dizájnok között Tutanhamon, Nefertiti, Hórusz és Anubisz, valamint az egyiptomi kultúra szimbólumai és tárgyai is elérhetők, mint például a nagy piramisok, szfinxek, szarkofágok és szkarabeuszok.

A termékcsalád minden kiskereskedelmi üzletben megállja helyét, de főképpen a múzeumi ajándékboltok és keleti irányú és az egyiptomi termékekre specializálódott üzletek kínálatába illik legjobban.

További Ajánlott Kategóriáink

Történelmi, Kulturális & Spirituális Termékek
Szuvenírek
Gótikus Fantasy, Koponyák & Csontvázak
Növekvő Sorrendben

31 termék

|
terméket oldalanként
Növekvő Sorrendben

31 termék

|
terméket oldalanként
Szerzői jog © 2000 - 2024 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.