Legújabb Játékok

oldal:
terméket oldalanként
oldal:
terméket oldalanként

Legújabb Játékok

Nagykereskedelmünk Játékok kategóriája az egyik legnagyobb és legkelendőbb kollekciónk. Azonkívül, hogy ez a termékcsalád a nyomkodós, felhúzhatós, pattogós és villogós játékok széles választékát kínálja, szinte minden elképzelhető témát lefed, és a ragyogó, szórakoztató dizájnok minden korosztálynak tetszeni fognak. Vadonatúj játékkínálatunkban pattogó labdák, világító állatok, szappanbuborék-fújók, növekvő figurák, régészeti készletek és fejlesztő játékok, ujjbábok, lépegető rugók és még sok más kapott helyet.

Sok játékunk használható akár lakásban, akár a szabadlevegőn, sőt néhány még fürdés közben is. Mindegyik rendelkezik a megfelelő biztonsági és CE-jelöléssel, az ajánlott életkor megjelölésével, és a termékoldalakon található leírással. Mivel a kategória szinte mindegyik terméke asztali vagy felakasztható displayben érkezik, könnyen kiegészítheted velük üzleted kínálatát, anélkül, hogy túl sok helyet elfoglalnál. Ideálisak turisztikai attrakciók, múzeumok, vidámparkok, játékboltok és ajándékboltok számára, de olyan nagy a választék, hogy bármelyik kiskereskedés találhat a saját termékpalettájába illő darabokat. Ez a termékcsalád nem fog csalódást okozni, egész évben nagyon keresett. A kiváló ár-érték arány azt jelenti, hogy ezeket a tárgyakat olcsón árulhatod, ráadásul a szülőknek is tetszeni fognak, mert kiválóak ünnepekre apró ajándéknak, vagy Mikuláscsomagba, és valószínűleg még céges érdeklődések is érkeznek majd.

További Ajánlott Kategóriáink

Írószerek & Iskolai Kiegészítők
Kollekciók Turisztikai Attrakciók számára
Homokkal Töltött Állatok
Szerzői jog © 2000 - 2024 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.