INGYENES SZÁLLÍTÁS a 125.000 Ft-t meghaladó rendelésekre AZNAPI ELSŐBBSÉGI FELADÁSI Opciók elérhetők ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 9-től 17-ig

Legújabb Játékok

Az árak megtekintéséhez lépj beAz árak megtekintése

Nagykereskedelmünk Játékok kategóriája az egyik legnagyobb és legkelendőbb kollekciónk. Azonkívül, hogy ez a termékcsalád a nyomkodós, felhúzhatós, pattogós és villogós játékok széles választékát kínálja, szinte minden elképzelhető témát lefed, és a ragyogó, szórakoztató dizájnok minden korosztálynak tetszeni fognak. Vadonatúj játékkínálatunkban pattogó labdák, világító állatok, szappanbuborék-fújók, növekvő figurák, régészeti készletek és fejlesztő játékok, ujjbábok, lépegető rugók és még sok más kapott helyet.

Sok játékunk használható akár lakásban, akár a szabadlevegőn, sőt néhány még fürdés közben is. Mindegyik rendelkezik a megfelelő biztonsági és CE-jelöléssel, az ajánlott életkor megjelölésével, és a termékoldalakon található leírással. Mivel a kategória szinte mindegyik terméke asztali vagy felakasztható displayben érkezik, könnyen kiegészítheted velük üzleted kínálatát, anélkül, hogy túl sok helyet elfoglalnál. Ideálisak turisztikai attrakciók, múzeumok, vidámparkok, játékboltok és ajándékboltok számára, de olyan nagy a választék, hogy bármelyik kiskereskedés találhat a saját termékpalettájába illő darabokat. Ez a termékcsalád nem fog csalódást okozni, egész évben nagyon keresett. A kiváló ár-érték arány azt jelenti, hogy ezeket a tárgyakat olcsón árulhatod, ráadásul a szülőknek is tetszeni fognak, mert kiválóak ünnepekre apró ajándéknak, vagy Mikuláscsomagba, és valószínűleg még céges érdeklődések is érkeznek majd.

További Ajánlott Kategóriáink

Írószerek & Iskolai Kiegészítők
Kollekciók Turisztikai Attrakciók számára
Homokkal Töltött Állatok
Növekvő Sorrendben
oldal:

1-48/246 termék

|
terméket oldalanként
 1. special-icon
 2. special-icon
 3. special-icon
 4. special-icon
 5. special-icon
 6. special-icon
 7. special-icon
 8. special-icon
 9. special-icon
 10. special-icon
 11. special-icon
 12. special-icon
 13. special-icon
 14. special-icon
 15. special-icon
 16. special-icon
 17. special-icon
 18. special-icon
Növekvő Sorrendben
oldal:

1-48/246 termék

|
terméket oldalanként
Szerzői jog © 2000 - 2024 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.