INGYENES SZÁLLÍTÁS a 125.000 Ft-t meghaladó rendelésekre AZNAPI ELSŐBBSÉGI FELADÁSI Opciók elérhetők ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 9-től 17-ig

Rólunk

A Puckator Ltd-t 1990-ben alapította Mark Howard, aki még azóta is a cég igazgatója. Kezdetben a vállalat kézműves tárgyakat importált a világ minden tájáról, illetve Indonéziában kézzel faragott fatárgyakra volt specializálódva, melyeket az Egyesült Királyság ajándékboltjaiba terjesztett.

Több mint harminc évvel később a vállalat hihetetlenül nagyot fejlődött, és ma már rendelkezik egy modern központi irodával, egy egyre bővülő raktárral, Anglia délnyugati részén egy elosztó központtal, illetve különböző irodákkal Kínában, Spanyolországban és Olaszországba. A Puckator jelenleg több mint 60 alkalmazottat foglalkoztat. Cégünk, a piaci igényekre válaszolva, úgy döntött, hogy Magyarországra is kiterjeszti kereskedelmi tevékenységét: 2019. július 16-án megnyitottunk magyar webshopunkat.

Az olaszországi, Puckator SRL, mely a magyarországi rendeléseket is kezeli, a Puckator holdingtársaság legfiatalabb vállalata, 2013-ban alakult és nyitotta meg torinói irodáját. A Puckator jelenleg több ezer ügyfele van az Egyesült Királyságban, Európában és több mint 30 országban. Vannak európai nagykereskedelmi webhelyeink Franciaország, Spanyolország, Németország, Olaszország, Hollandia, Svédország, Portugália, Csehország és Lengyelország számára. A lengyelországi Wroclawban található új európai elosztóközpont a Puckator történet legújabb izgalmas fejleménye.

Annak ellenére, hogy a teljes holdingtársaság nagy sikerre és jelentős bővülésre tett szert, a Puckator továbbra is hűen szem előtt tartja a cég megszületésekor érvényes értékeket: jó minőségű termékek, eredeti dizájn, versenyképes árak és egy talpraesett és professzionális ügyfélszolgálat.

Az Egyesült Királyságban és Kínában lévő dizájner csapatunk egyre nagyobb hangsúlyt fektet a terméktervezésre és -fejlesztésre, hogy az elkövetkezendő években is mindig innovatív termékeket hozzunk a piacra, és továbbra is megfeleljünk ügyfeleink igényeinek.

 

 

Irodánk és raktárunk az Egyesült Királyságban

Puckator Lowman Works, East Taphouse, Cornwall, PL14 4NQ

 
Szerzői jog © 2000 - 2023 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.