Rólunk

 

FIGYELEM!

Webshopunkban kizárólag céges ügyfelek, viszonteladók vásárolhatnak! Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni!


Történetünk

A Puckator Ltd-t 1990-ben alapította Mark Howard, aki még azóta is a cég igazgatója. Kezdetben a vállalat kézműves tárgyakat importált a világ minden tájáról, illetve Indonéziában kézzel faragott fatárgyakra volt specializálódva, melyeket az Egyesült Királyság ajándékboltjaiba terjesztett.

A vállalat a több mint harminc év alatt hihetetlenül nagyot fejlődött, és mára már rendelkezik egy modern központi irodával, egy egyre bővülő raktározási és elosztóközponttal Anglia délnyugati részén, illetve különböző irodákkal Kínában, Spanyolországban és Olaszországban. A Puckator jelenleg több mint 60 alkalmazottat foglalkoztat. Cégünk, a piaci igényekre válaszolva, úgy döntött, hogy Magyarországra is kiterjeszti kereskedelmi tevékenységét: 2019. július 16-án megnyitottunk a magyar webshopunkat.

Az olaszországi, Puckator SRL, mely a magyarországi rendeléseket is kezeli, a Puckator holdingtársaság legfiatalabb vállalata, 2013-ban alakult és nyitotta meg torinói irodáját. A Puckatornak jelenleg több ezer ügyfele van az Egyesült Királyságban, Európában és több mint 30 országban. Nagykereskedelmi webshopjaink jelen vannak Franciaországban, Spanyolországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Svédországban, Portugáliában, Csehországban és Lengyelországban. A lengyelországi Wroclawban található új európai elosztóközpontunk a Puckator történetének legújabb, izgalmas fejleménye.

Annak ellenére, hogy a teljes holdingtársaság nagy sikerre és jelentős bővülésre tett szert, a Puckator továbbra is hűen szem előtt tartja a cég megszületésekor kitűzött értékeket: jó minőségű termékek, eredeti dizájnok, versenyképes árak és egy talpraesett, professzionális ügyfélszolgálat.

Az Egyesült Királyságban és Kínában lévő dizájner csapatunk egyre nagyobb hangsúlyt fektet a terméktervezésre és -fejlesztésre, hogy az elkövetkezendő években is mindig innovatív termékeket hozzunk a piacra, és továbbra is megfeleljünk ügyfeleink igényeinek.

 

 

Irodánk és raktárunk az Egyesült Királyságban

Puckator Lowman Works, East Taphouse, Cornwall, PL14 4NQ

 
Szerzői jog © 2000 - 2024 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.