Időszakos Akciók

oldal:
  • 1
  • 2
terméket oldalanként
oldal:
  • 1
  • 2
terméket oldalanként

Időszakos Akciók

Nagykereskedelmünknél nincs minden nap szezonális akció, de elég sűrűn. Rendszeresen kínálunk ideiglenes kedvezményeket és promóciókat bizonyos termékcsaládokra, amelyeket nem hagyhatsz ki. Az időszakos akciók kategóriánkba tartozó termékek csak korlátozott ideig kedvezményesek, és azt is láthatod, meddig tart az akció. Szóval ha tetszik valami az akciós kínálatunkból, ne halogasd, mert a kedvezmény csak a készlet erejéig érvényes.

Ebben a kollekciónkban a nyári ajánlatoktól a karácsonyi akciókig, a különböző termékektől a kollekciókig minden előfordulhat itt. Lehet, hogy épp az új kollekcióinknak próbálunk helyet csinálni a raktárban, vagy egy nemzeti ünnep előtt akarunk egy kis kedvezményt adni... Bármi is legyen az oka, itt biztosan megtalálod a legkelendőbb termékeket szuper nagykereskedelmi áron.Általános Szerződési Feltételek: Ha ideiglenes akció van érvényben, az ajánlat részleteit alább olvashatod. Ezek az kedvezmények ideiglenesek, és a promóció végén az árak visszaállnak az eredetire. A kedvezményes árak nem vonatkoznak az akció előtt vagy után leadott rendelésekre, és csak a weboldalon keresztül leadott rendelésekre vonatkoznak.

További Ajánlott Kategóriáink

Aromalámpák
Füstölő Pálcák & Kúpok
Napelemes Táncoló Figurák

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

Szerzői jog © 2000 - 2024 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.