Személyreszabott, Egyedi & Nagytételű Rendelések

Ha személyreszabott, egyedi vagy nagytételű rendelést szeretnél leadni nagykereskedésünkben, akkor jó helyen jársz. A Puckator világszerte ellát különböző vásárlókat, a kis szezonális ajándékboltoktól a nagy, jól ismert márkákig és üzletláncokig. Széleskörű tapasztalatunknak és megalapozott gyártói kapcsolatainknak köszönhetően a kívánt terméket nagytételben könnyedén közvetlenül az üzletedig szállítjuk.

Miért rendelj egyedi vagy személyre szabott termékeket a Puckatornál?

Cégünk több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a tengerentúli gyártókkal való közreműködésben, illetve az Európába történő importálás terén. Elkötelezett beszerző csapatunk a folyamat elejétől a végéig szorosan együttműködik veled és minden lépésről tájékoztat.

Tanácsot adnak a megrendelt termékek csomagolásával, címkézésével, tanúsítványaival és minden egyéb biztonsági és használati utasítással kapcsolatosan. Kiépített kapcsolatainknak köszönhetően negytételű megrendelés esetén kedvező árakat tudunk kialkudni, így versenyképes árakat tudunk neked is ajánlani.

Hányat kell rendelnem?

A minimális rendelési mennyiség (MOQ) a rendelendő terméktől függ. Egyes nagyobb kollekciók minimális rendelési mennyisége kisebb, illetve előfordulhat, hogy a kisebb termékekből nagyobb mennyiséget kell rendelned. Az alábbiakban találsz néhány példát.

  • Lábtörlők - 300
  • Ajándéktasakok - 5000
  • Ceruzák - 7200

Mennyi időbe telik?

A szállítási idő a dizájntól, a terméktől és a származási országtól függően változik. További részletekért fordulj hozzánk.

Különleges címkézést és csomagolást szeretnék, lehetséges ez?

Igen, van lehetőség speciális címkézésre, csomagolásra vagy útmutatóra a gyártás során. Amikor felveszed velünk a kapcsolatot, csak tudasd velünk, mire van szükséged.

Használhatok saját dizájnt, vagy rá tudjátok tenni a logómat?

Ha egyedi tervezést vagy személyre szabott dizájnt keresel termékeidhez, beszerző csapatunk segítségedre lesz az ötlet kidolgozásától egészen a szállításig. Van egy tapasztalt tervezőcsapatunk, valamint egy speciális alkotó csapatunk Kínában, akik kidolgozzák a dizájnt számodra, és közvetlenül együttműködnek a gyárral annak érdekében, hogy a termék pont olyan legyen, mint ahogy te szeretnéd. A személyre szabás történhet mind a termékeken, mind a csomagoláson, és mi mindenben tanácsot tudunk adni.

Hogyan tudhatok meg többet?

Személyreszabott és nagytételű kérdéseiddel keress minket emailben az ugyfelszolgalat@puckator.hu címen, és csapatunk felveszi veled a kapcsolatot, illetve lépésről lépésre végigvezet a folyamaton.

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

Szerzői jog © 2000 - 2024 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.