Modern Rabszolgaság és Etika

Modern, növekvő vállalatként elköteleztük magunkat munkatársaink és beszállítóink etikus jóléte mellett mind Európában, mind a Távol-Keleten.

Irodáink vannak mind Xiamenben, mind Yiwu-ban, ahol a helyi munkatársainkon keresztül tudjuk ellenőrizni és felügyelni a szolgáltatásunk lánchálózatában foglalkoztatott gyárakat és cégeket. Így biztosak lehetünk abban, hogy beszállítóink betartják azokat a magas követelményeket, amelyek az egyre növekvő, környezetbarát iparágban elvárhatók tőlük. Beszerző csapatunk kétévente Kínába tett utazásainak és minden lehetséges szociális audit beszerzésének köszönhetően, bízunk abban, hogy a beszállítóinkkal együttműködve a hatékonyság és a sztenderdek évről évre tovább javulnak.

Modern Rabszolgaság és Szociális Audit

A Puckatornál arra törekszünk, hogy a modern rabszolgaság minden lehetőségét megszüntessük a beszerzési láncunkon belül. Ebbe beletartozhat a rabszolgaság, a kényszer- vagy kötelező munka, a kiskorúak foglalkoztatása vagy az embercsempészet vétsége. Sztenderdjeink az Etikai Kereskedelmi Kezdeményezés (ETI) alapkódján alapulnak.

A velünk együttműködő gyárak sztenderdjei iránti elkötelezettségünkből, illetve az ezekben dolgozók iránt érzett felelősségünkből adódóan arra kérjük beszállítóinkat, hogy nemzetközileg elismert szociális auditokat végezzenek. Ezeknek a szociális auditoknak köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a velünk együttműködő beszállítók és gyárak betartják a modern munkavégzés szabályait. A szociális audit olyan fontos aspektusokat érint, mint például az alábbiak:

 • A munkavégzés szabadon választott.
 • Megfelelő fizetést fizetnek.
 • A munkaidő nem túl hosszú.
 • Szociális analízis.
 • A munkavállalók védelme és bevonása a teljes folyamatba.
 • A gyülekezési szabadság és a kollektív tárgyalás joga.
 • Nincs diszkrimináció alkalmazva.
 • Tisztességes díjazás.
 • A munkaórák összesítése.
 • Juttatások, mint például a nyugdíj, az egészségügyi biztosítás, a munkanélküli segély és a CSED/GYED/GYES
 • Munka- és balesetvédelem.
 • Nincsenek gyerekek foglalkoztatva.
 • Környezetvédelem.
 • Etikus üzleti magatartás.

Ellátási Lánc

Elkötelezettségünk a felelős és etikus beszerzés mellett továbbra is fennáll: Beszerzési osztályunk szorosan együttműködik a beszállítókkal, és új termékeket és gyártási módszereket vizsgál azzal a céllal, hogy egyre környezetbarátabb termékeket tegyünk a piacra.

Lábtörlőinket Indiában, Keralában gyártják hulladék kókuszrost felhasználásával. Kis közösségi szövetkezetekben állítják elő őket, növelve ezzel a foglalkoztatást a legtávolibb helyeken.

A műanyagból készült termékeink, például az uzsonnás dobozok, a kulacsok és poharak, BPA- és ftalátmentesek.

Katalógusunkban az újrahasznosított műanyag palackokből készült (RPET) termékek kínálata egyre bővül.

Folyamatos Fejlesztések és Képzés

Az ellátási láncunkkal való jobb komunikáció érdekében, már a rendeléskor szerződést készítünk, mely felvázolja a beszállítóinktól elvárt információkat és követelményeket. Tisztában vagyunk azzal, hogy sok probléma megoldása időbe telhet, de biztosak vagyunk abban, hogy új szabályozások és irányelvek bevezetésével, valamint a vállalati és beszállítói gyakorlatok állandó monitorálásával folyamatos fejlődést érhetünk el.

Munkatársaink rendszeres képzésben részesülnek, hogy mindenki ismerje a saját felelősségi körét cégünk irányelveinek és sztenderdjeinek megfelelően. Szabályzatainkat és irányelveinket rendszeresen felülvizsgáljuk és frissítjük.

Ha ezen oldallal kapcsolatban bármilyen kérdésed van, vedd fel a kapcsolatot ugyfélszolgálatunkkal.

Szerzői jog © 2000 - 2024 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.