INGYENES SZÁLLÍTÁS a 125.000 Ft-t meghaladó rendelésekre AZNAPI ELSŐBBSÉGI FELADÁSI Opciók elérhetők ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 9-től 17-ig

Lisa Parker

Az árak megtekintéséhez lépj beAz árak megtekintése

Ha szereted a gótikus és a fantasy dizájnt, akkor jó helyen jársz. Nagykereskedelmünk Lisa Parker ajándékai és kiegészítői kategóriánk tele van Lisa által készített gyönyörű illusztrációkkal díszített termékekkel. Az angliai Devonban született Lisa első szenvedélye a művészet iránt a vadon élő állatok voltak, de munkája előrehaladtával a boszorkányság és a fantasy világába merészkedett, és azóta is csodálatos dizájnokat készít; az állatok és a vadon ábrázolásásának képességéből egyenesen adódott a fantasy lények és tündérek megjelenítése.

A boszorkányság és a vadon élő állatok iránti szeretetéből adódóan gyönyörű és egyedi, gótikus és fantasy dizájnokat hozott létre. Az exkluzív tervezésű Lisa Parker ajándéktárgyak-kollekciónk folyamatosan bővül, jelenleg is készülnek újabb termékek, ezért érdemes visszanézni ebbe a kategóriába.

További Ajánlott Kategóriáink

Macskák
Gótikus Fantasy
Álomfogók
Növekvő Sorrendben
oldal:

(1-48/59 termék)

terméket oldalanként
  1. special-icon
  2. special-icon
  3. special-icon
  4. special-icon
Növekvő Sorrendben
oldal:

(1-48/59 termék)

terméket oldalanként
Szerzői jog © 2000 - 2023 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.