INGYENES SZÁLLÍTÁS a 125.000 Ft-t meghaladó rendelésekre AZNAPI ELSŐBBSÉGI FELADÁSI Opciók elérhetők ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 9-től 17-ig

Természetes Esszenciális Olajok

Az árak megtekintéséhez lépj beAz árak megtekintése

Nagykereskedelmünkben az esszenciális olajok az egyik legnépszerűbb kategória, melyben kiváló minőségű természetes esszenciális olajokat találhatsz versenyképes nagykereskedelmi árakon. Az Egyesült Királyságban gyártott esszenciális olajaink az Eden termékcsalád részét képezik, és számos módszert alkalmaznak a 100%-os tiszta olaj kinyerésére növényekből, gyümölcsökből és levelekből.

Nagyszerű választékot kínálunk ajándékboltoknak és más ajándékkereskedőknek, mivel rengeteg olyan termék van, amely egy-egy termékcsalád részét képezi. Ha aromalámpákkal, füstölőkkel, égetőkkel és esszenciális olajokkal párosítod őket, egy széles aromaterápiás választékot kínálhatsz ügyfeleidnek. A mennyiségtől függő árazásunk lehetővé teszi, hogy nagymennyiségben vásárolj, vagy akár egy vegyes kollekciót szeerezz be.  Ha segítségre van szükséged, vagy kérdésed van ezzel a kínálattal kapcsolatban, kérjük, írjon a következő címre: ugyfelszolgalat@puckator.hu.

További Ajánlott Kategóriáink

Füstölő Pálcák & Kúpok
Parfümolajok
Aromalámpák
Növekvő Sorrendben

18 termék

|
terméket oldalanként
  1. special-icon
  2. special-icon special-icon
  3. special-icon
  4. special-icon
  5. special-icon
Növekvő Sorrendben

18 termék

|
terméket oldalanként
Szerzői jog © 2000 - 2024 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.