INGYENES SZÁLLÍTÁS a 125.000 Ft-t meghaladó rendelésekre AZNAPI ELSŐBBSÉGI FELADÁSI Opciók elérhetők ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 9-től 17-ig

Ételhordó & Uzsonnás Dobozok

Az árak megtekintéséhez lépj beAz árak megtekintése

Piknikezni készülsz? Tekintsd meg nagykereskedelmünk uzsonnás és ételhordó dobozait.  Divatosak és praktikusak, és ebédhez, munkahelyen, iskolában, strandon vagy kiránduláson, mindenhol használhatók.  A témák és divatáramlatok mindig is befolyásolták az olyan dolgok dizájnját, mint például az uzsonnás dobozok, és az elmúlt néhány évben mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek kínált kollekciók újjáéledtek.

A divatos konyharuhák most a legmenőbb újdonság, amik mindenki kedvence, és itt a Puckatornál minden ízlésre van választék. Uzsonnás dobozaink több méretben kaphatók, így ideálisak, hogy magaddal vidd akár edzőterembe, akár sétálni vagy kempingezéshez. A növényektől, az állatoktól, az ikonikus karakterektől és mintáktól merített dizájnok sokaságában biztosan találsz olyanokat, melyek a fiatalok és idősek számára egyaránt vonzóak, így az egész család számára kínálhatsz szuper termékeket.

További Ajánlott Kategóriáink

Kulacsok & Vizes Palackok
Bögrék & Poharak
Környezetbarát & Öko Termékek
Növekvő Sorrendben

45 termék

|
terméket oldalanként
  1. special-icon
  2. special-icon special-icon
  3. special-icon
  4. special-icon
  5. special-icon
  6. special-icon
  7. special-icon
  8. special-icon
  9. special-icon
Növekvő Sorrendben

45 termék

|
terméket oldalanként
Szerzői jog © 2000 - 2023 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.