INGYENES SZÁLLÍTÁS a 125.000 Ft-t meghaladó rendelésekre AZNAPI ELSŐBBSÉGI FELADÁSI Opciók elérhetők ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 9-től 17-ig

Homokkal Töltött Állatok

Az árak megtekintéséhez lépj beAz árak megtekintése

Gondolj egy állatra vagy egy bármilyen, és valószínűleg megtalálod nagykereskedésünk homokkal töltött állatai között. Ezek a homokkal töltött papírnehezékek, kulcstartók és gyűjthető játékok a katalógusunk egyik legrégebbi bestseller termékei. A csodálatos, fémes hatású és tapintású szövettel borított homokkal töltött állataink egész évben keresett termékek az üzletek polcain.

A választékban vadon élő állatok, tengeri lények, farmi és állatkerti állatok és mitikus vadállatok találhatók. Ideálisak üdülőhelyeken, farmokon, vadasparkokban, állatkertekben és tropicariumokban, de sok más kiskereskedelmi üzlethez is jól illenek. Homokkal töltött állataink mind a gyerekek, mind a felnőttek körében közkedveltek. Ez egy kihagyhatatlan termékcsalád, amely minden üzlet kínálatát erősíti.

További Ajánlott Kategóriáink

Állatkertek, Szafarik & Vadasparkok
Játékok
Tengeri Állatok & Élővilág
Növekvő Sorrendben

19 termék

|
terméket oldalanként
Növekvő Sorrendben

19 termék

|
terméket oldalanként
Szerzői jog © 2000 - 2023 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.