Tengeri Állatok & Élővilág

oldal:
terméket oldalanként
oldal:
terméket oldalanként

Tengeri Állatok & Élővilág

Ebben a kategóriában nagykereskedelmünk tengeri állatos, halas termékeit találhatod, melyek ideálisak tropicariumok, akváriumok, acquaparkok, vízparti üdölőhelyek és turisztikai attrakciók kínálatába. A Puckator már több mint 20 éve ajándékokkal, kiegészítőkkel látja el a legtöbb nagyobb akváriumot, tropicariumot és tengeri élővilággal foglalkozó központot Európa-szerte. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően nagykereskedelmünk akvárium- és tengeri állatos kollekciója tele van a legkeresettebb, jól eladható termékcsaládokkal és sorozatokkal.

Ezen kategóriánk kínálatának nagy részét pulton vagy vitrinben elhelyezhető displayben értékesítjük, így a termékek nagyon egyszerűen kitűnnek az üzletben. Ha egyedi vagy személyre szabott logóval rendelkező terméket keresel, lehetőségünk van a meglévő termékeink logózott változatainak vagy akár saját tervezésű termékeknek a kidolgozására. Az egyedi tervekhez a minimum renedelési darabszám alacsonyabb, mint gondolnád – további részletekért vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

További Ajánlott Kategóriáink

Tengerpart
Játékok
Cápa
Szerzői jog © 2000 - 2024 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.