Termékhírek

Üdvözlünk a Puckator termékhírek oldalunkon. Itt fontos információkat találhatsz a termékekről és kollekciókról, valamint minden egyébről, amiről úgy gondoljuk, fontos tudnod.

Ha kérdésed van az oldalon található információkkal kapcsolatban, kérjük, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@puckator.hu email-címen.

 


2023. december 1. - TERMÉKVISSZAHÍVÁS

TermékKEY19 Sealife Keyring

  • KEY19 - Kulcstartó, Műanyag, LED-es - Polip, Pingvin és Delfin - Tengeri Állatok

Gyártási Tételszám 

  • Gyártási Tételszám: BATCH 19
  • EAN: 5055071692581

Vásárlási Dátum

  • 2022 augusztusa és 2023 januárja között.

A termék veszélyeséége

Tájékoztatást kaptunk arról, hogy a Tengeri Állatos LED-es kulcstartóink potenciális kockázatot jelenthetnek, amikor az elemtartót eltávolítják. Mivel az elemtartót nem lehet eltávolítani szerszám használata nélkül, így a kockázat csak akkor áll fenn, ha az elem cseréje céljából a fedelet eltávolítják. Ha az elemtartó fedél a helyén van, a termék nem jelent kockázatot. Az elemtartó fedelét helyén tartó csavarok nincsenek rögzítve magához a fedélhez, így ha kicsavarják őket, kieshetnek. Ha az elemtartót nem helyezik vissza és rögzítik a mellékelt csavarokkal, a nagyon kicsi gombelemek veszélyt jelenthetnek a gyermekek számára, mivel lenyelés esetén súlyos belső kémiai égési sérüléseket okozhatnak.

Részletek

A Puckatornál ügyfeleink biztonsága és elégedettsége elsődleges szempont, és minden szükséges intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy az általunk forgalmazott termékek minden biztonsági előírásnak megfeleljenek.

Tájékoztatást kaptunk arról, hogy a Tengeri Állatos LED-es kulcstartóink potenciális kockázatot jelenthetnek. A kérdéses termékek és tételszámok fent láthatók, és 2022 augusztusa és 2023 januárja között kerültek értékesítésre.

A tudomásunkra jutott problémák az elemtartó fedelet helyén tartó csavarokkal kapcsolatosak. Ezek a csavarok nem távolíthatók el szerszám nélkül, így ha a fedél a helyén van és a csavarok rögzítve vannak, a termék nem jelent kockázatot. Esetleges veszély csak akkor áll fenn, ha az elemcseréhez az elemtartó fedelét eltávolítják, mivel a csavarok nincsenek rögzítve az elemtartó fedélhez, és meglazítás esetén kieshetnek vagy elveszhetnek. Ha a fedél eltávolításakor a csavarok elvesznek, akkor a gombelemekhez való hozzáférés potenciális kockázatot jelent a 3 év alatti kisgyermekek számára, ha lenyelik őket.

A termékeinket érintő bármilyen problémát alaposan kivizsgálunk, ezért a megadott információk áttekintése után ezt a tételt visszahívjuk.

A visszahívás más terméket, más dizájnt és más tételszámot nem érint, és nem vonatkozik ugyanennek a terméknek a jövőben érkező készleteire.

Mi a teendő?

Ha a fenti dátumok között vásároltál ezen termékből az EU-ban, és a 19-es tételszámból van még készleted, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a még készleten lévő darabok jóváírásával kapcsolatosan, illetve hogy megszervezzük a termékek begyűjtését vagy hulladékátvevőhelyen való biztonságos elhelyezését.

Amennyiben kérdésed van a jelen termékvisszahívással kapcsoltaosan, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Elnézésedet kérjük az okozott kellemetlenségért, és köszönjük együttműködésed!

 

Szerzői jog © 2000 - 2024 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.