INGYENES SZÁLLÍTÁS a 125.000 Ft-t meghaladó rendelésekre AZNAPI ELSŐBBSÉGI FELADÁSI Opciók elérhetők ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 9-től 17-ig

Fürdőbombák

Az árak megtekintéséhez lépj beAz árak megtekintése

Nagykereskedelmünk fürdőbombái minden kívánalomnak megfelelnek. Az Egeysült Királyságban kézzel készültek, rengeteg féle illatban kaphatók, és tálcás és szettes változatpk is elérhetők, melyek szuper kiegészítői lesznek üzletednek. Ezekkel a fürdőbombákkal egyszerűen bevezetheted az aromaterápiás termékeket üzletedbe, és ha ügyfeleid megszeretik őket, széles választékunkból remekül kiegészítheted kínálatod.

Mint számos termékcsaládunknál, nagykereskedelmünk kézzel készített fürfőbombái is rengeteg népszerű dizájnban kaphatók, illetve elérhető néhány fantasztikus karácsonyi verzió is, amelyek gyorsan el fognak fogyni a polcaidról. Az összetevők teljes listája a termékleírásban található, illetve további tanúsítványt is tudunk biztosítani.

További Ajánlott Kategóriáink

Kézzel Készített Szappanok
Füstölő Pálcák & Kúpok
Természetes Esszenciális Olajok
Növekvő Sorrendben

15 termék

|
terméket oldalanként
Növekvő Sorrendben

15 termék

|
terméket oldalanként
Szerzői jog © 2000 - 2024 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.