Új

terméket oldalanként
terméket oldalanként

Új

Fedezd fel nagykereskedelmünk legújabb termékeit, amint raktárra érkeznek. Az Egyesült Királyság vezető forgalmazójaként mindig arra törekszünk, hogy kiváló minőségű, népszerű termékeket kínáljunk alacsony nagykereskedelmi árakon. Katalógusunkhoz folyamatosan adunk hozzá új kollekciókat, amelyeket többek között Kínából, Indiából, Indonéziából és az Egyesült Királyságból származnak.

Beszerző és dizájner csapatunk töretlenül dolgozik azon, hogy versenyképes áron hozzák el nekünk a legújabb trendeket. Ha még nem tetted, íratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakészen híreket kapj a legújabb termékeinkről, újdonságainkról és akcióinkról. Mi mindig szívesen fogadjuk vásárlóink visszajelzéseit az új termékekkel kapcsolatban, ezért ha szeretnél olyan terméket jelezni felénk, amely jelenleg nincs nálunk katalóguson, vedd fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@puckator.hu email-címen, és lehet, hogy ötleted hamarosan megjelenik az Új termékek kategóriában.

Szerzői jog © 2000 - 2024 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.