A Puckator új megjelenést kapott… és még sok más új funkciót!

Végre elérhető az új weboldalunk, amely teljesen újra lett tervezve, és számos új és továbbfejlesztett funkcióval bővült.

Mielőtt belemennénk a részletekbe, egy gyors információ a már regisztrált felhasználói fiókkal rendelkező ügyfeleinknek: a belépéshez ugyanazt az email-címet kell használnod, mint korábban, de biztonsági okokból mi egy új, biztonságos jelszavat generáltunk mindenkinek.

Kapnod kellett egy emailt az új jelszóval. Ha mégsem kaptad volna meg, csak kérj egy jelszóvisszaállító e-mailt. Néhány egyszerű lépéssel frissítheted a jelszavad, és máris felfedezheted az új weboldalunkat!

 

Most pedig jöhet az információ az új weboldalról!

Először is: kezdőlapunk letisztultabb, intuitívabb és modernebb lett, és mivel tudjuk, mennyire nehéz nyomonkövetni minden termékünket, gyakran frissített blokkokat hoztunk létre, hogy kiemeljük a legújabb termékeket és trendeket.



Minden információs oldalunk mostmár a lábjegyzetből egyszerűen megnyitható, akárcsak az elérhetőségeink. Egy valós időben frissített válogatást is találhatsz oldalunkon a bestseller termékeinkből, amelyben a legnépszerűbb trendeket mutatjuk meg, melyek esetleg inspirációt adnak új kollekcióink kipróbálásához.

Keresősávunknak mostmár számos funkciója van: gépelés közben a keresésednek megfelelően legördül egy kategóriákat és termékeket tartalmazó menü, így közvetlenül a megfelelő oldalra léphetsz! Úgy gondoljuk, hogy a weboldalunk sokkal intuitívabb és felhasználóbarátabb lett a továbbfejlesztett navigációs mega-menünek és a kategóriákban és a keresési eredmények oldalon végezhető, tulajdonságok szerinti szűrési lehetőségnek köszönhetően.

Bevezettünk egy blogot is, amelyben termékeink vásárlásával (és eladásával!) kapcsolatos frissítéseket, információkat és útmutatók találhatsz.

Az új kosár oldalunkon egy nagyon praktikus funkció kapott helyet... ha már tudod, mit szeretnél – a "Gyors Megrendelőlap" segítségével beírhatod vagy importálhatod a termékkódok és mennyiségek listáját, majd egy kattintással mindezt a kosárba helyezheted!




Még folytathatnánk... de miért nem nézed meg magad!