A Puckator csapat kedvencei

A cégek számára a kiállítások kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy a vadonatúj termékeiket és innovációikat a potenciális vásárlóknak bemutathassák. A 2023-as kiállítások után arra kértük a Puckator néhány munkatársát, hogy válasszák ki kedvenc terméküket. Tekintsd meg őket itt:

Carola kedvenc terméke: RPET Műanyag Gyerek Étkészlet

Carola kedvenc terméke a 2023-as kiállításokon az RPET Műanyag Gyerek Étkészlet volt. Ez a termékcsalád újrahasznosított műanyagból készült, sokféle színes dizájnnal, amely minden gyermek figyelmét felkelti. Carolának tetszenek a termék környezetbarát tulajdonságai, az élénk színek pedig szórakoztatóvá és vonzóvá teszik őket a gyerekek számára.

RPSET04_001.jpgRPSET01_001.jpgRPSET03_001.jpg

Lauren kedvenc terméke: Kulacsok

Laurennek a felpattintós tetejű Kulacsok tetszettek legjobban. A dizájnok szórakoztatóak, az élénk színek kiemelkednek a különleges matt felületen. A gyűjtemény nagyon változatos, így mindenki talál magának valamit. Ez a termék tökéletes azok számára, akik szeretik a dinamikus színeket és az egyedi dizájnt.

BOT215_001.jpgBOT212_001.jpgBOT213_001.jpg

Gabriel kedvenc terméke: Iskolai Írószer Szett - Állatvilág

Gabriel kedvence az Állatvilág dizájnos 8-részes írószer szett. Ez a termék kiemelkedik az RPET újrahasznosított műanyag palackokból készült tartójának, a praktikusságának és a nagyszerű dizájnjának köszönhetően. Ez az írószer szett tökéletes mindazok számára, akik környezetbarátak és rendszeretőek is egyben.

                                               STA286_001.jpgSTA285_001.jpg

Debbie kedvenc terméke: Kagylós Juta Strandtáska

Debbie kedvence a Kagylómintás Juta Strandtáska volt. Ez egy nagyszerű termék, hiszen egyszerre hasznos és mutatós is. Négy különböző minta közül választhatsz, de Debbie kedvence a kagylós dizájn, amely tökéletes a strandra. A természetes juta anyagának köszönhetően ez a táska egy igazán fenntartható termék a környezettudatos emberek számára.

JBAG04_001.jpgJBAG01_001.jpgJBAG03_001.jpg

Összefoglalva: a 2023-as szakkiállításokról a Puckator munkatársainak kedvencei tökéletesek mindazok számára, akik környezetbarát, praktikus és gyönyörűen megtervezett termékeket keresnek. Az RPET műanyag étkészletektől a pattintós tetejű kulacsokig, a 8-részes írószer szettektől a juta strandtáskákig mindenki talál magának valamit. Ezek a termékek tökéletesek azok számára, akik szeretnének pozitív hatást gyakorolni a környezetre, de nem mondanak le a szórakoztató és egyedi dizájnokról.