Volkswagen Transporter VW T1

oldal:
  • 1
  • 2
terméket oldalanként
oldal:
  • 1
  • 2
terméket oldalanként

Volkswagen Transporter VW T1

Böngéssz fantasztikus, új Volkswagen Transporter VW T1 licences kollekciónk ajándéktárgyai és kiegészítői között. Cégünk folyamatosan keresi az új lehetőségeket, hogy ismert és elismert márkákkal dolgozhassunk együtt és azokat új és meglévő ügyfeleinkhez eljuttassuk. 2020-ban piacra dobtuk a vadonatúj új Volkswagen kollekciónkat, amelyben az új T1-es Transporter a hagyományos kék és piros színben, valamint a Summer Love és a Surf Adventure dizájnnal elérhető. Új VW-es ajándékaink és kiegészítőink teljes licenccel rendelkeznek, azonban licencszerződésünk részeként minden olyan ügyfelünknek, aki harmadik fél webhelyén szeretne értékesíteni, például az Amazonon, az eBayen stb., előzetesen a Puckator Ltd beleegyezését kell kérnie. 

Az értékesítés nem engedélyezett a VW márkakereskedéseknek sem, vagy bárkinek, aki a VW márkakereskedéseket látja el.  Bárki, akiről kiderül, hogy előzetes jóváhagyás nélkül értékesíti VW termékcsaládunkat harmadik fél internetes oldalán, fennáll annak a kockázata, hogy készletbeszerzését felfüggesztjük. Ez nem érinti a saját domain webhelyen értékesítő ügyfeleket. Ha szeretnéd ezt a kollekciót harmadik fél webhelyein értékesíteni, kérjük, lépj velünk kapcsolatba az ugyfelszolgalat@puckator.hu email-címen. 

 

További Ajánlott Kategóriáink

Simon's Cat
Mr Bean
Shaun, a Bárány & Wallace és Gromit

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

Szerzői jog © 2000 - 2024 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.