Relaxeazzz Utazópárna: Döntős a “Minden Idők Ajándéka” Díjazáson

Tudtad, hogy a Puckator idén döntős lett a “Minden Idők Ajándéka” Díjazáson?

Nagyon örömmel jelentjük be, hogy a Relaxeazzz Utazó Párnánk bekerült a tekintélyes, “Év Ajándéka” “People's Choice” Díjazás döntőjébe, azon belül is, a legrangosabb, "Minden Idők Ajándéka" kategóriában. Ez nem csak elismeri a Relaxeazzz Utazópárna innovatív dizájnját és praktikusságát, hanem meg is erősíti a termék univerzális vonzerejét és népszerűségét a világ minden táján.

 

A Relaxeazzz Története

Első dizájnjainkat 2019-ben vezettük be az aranyos, kawaii stílus által inspirált plüssökkel, melyek belsejében egy praktikus szemmaszk rejtőzik. Ezek a párnák nem csak elbűvölő játékok a gyerekeknek, hanem sokoldalú útitársak is, melyek tökéletesek a hosszú repülő- vagy autóutak alkalmával.

Az első modellek az Édes Állatok és Szörnyecskék kollekciónkból kerültek ki, megcélozva a legfiatalabb közönséget. De természetesen itt nem álltunk meg.

Mivel felismertük, hogy ezen termékek nemcsak a legkisebbek, hanem minden korosztály számára vonzóak lehetnek, tinédszerek és felnőttek számára alkalmas dizájnokkal bővítettük kollekciónkat. Míg a Game Over és a Fast-Food témák tökéletesek a fiatalok számára, a licencpartnereinkkel való együttműködéseknek köszönhetően olyan ikonikus karakterek érkeztek a kollekcióba, mint a Yellow Submarine, Simon's Cat és az Eredeti Stormtrooper.

Az érdeklődés egyre növekedett irántuk, minden úgy ment, ahogy terveztük, és meg is nyertük az Év Ajándéka díjat a Hot Novelty kategóriában...

Aztán 2020-ban a pandémia megállította a folyamatot, és jelentős akadályt okozott ennek a terméknek, melyet kifejezetten utazáshoz terveztek. Mindannyian alkalmazkodtunk az "új életstílushoz", és annak ellenére, hogy az utazni nem lehetett, a háttérben folytattuk a kínálat fejlesztését és bővítését, hogy készen álljunk, mire a korlátozások feloldódnak.

Ahogy minden kezdett újraindulni és újra lehetett utazni is, mi a Relaxeazzz-zel ott folytattuk, ahol abbahagytuk.

Relaxeazzz Travel CushionTravel Cushions for Kids

Kényelem, Praktikusság és Dizájn

A Relaxeazzz Utazópárna széles körű népszerűsége valószínű abból adódik, hogy számtalan dizájnban elérhető, melyek közül sokat a tehetséges tervezőcsapatunk alkotott.

Tudjuk, hogy amikor az utazásról van szó, mindennek a legegyszerűbbnek kell lennie, szem előtt tartva főként a kényelmet, a praktikusságot és a dizájnt.

Mivel a Relaxeazzz utazópárnáink rendkívül puha poliészterből készültek, a belsejükben memória habbal, nem nehéz kitalálni, miért is ennyire kényelmesek. Ehhez hozzáadódik még a kompakt dizájn, a praktikus akasztó és gyorscsatos szemmaszk, tehát garantálni tudjuk, hogy az utazás az utazópárnáinkkal stresszmentes élmény lesz.

A kényelem és a praktikusság után a dizájnról is beszélhetünk, de ilyen széles kínálattal a kollekcióban, mondhatni, senki nem veszi fel velünk a versenyt.

Legyen szó hosszú repülőútról, autós kirándulásról vagy csak egy kis pihenésről, csak cipzározod ki, felveszed és máris kényelembe helyezheted magad.

 

A “People’s Choice” Díj

A “People’s Choice”Minden Idők Ajándéka” díjkiosztó szavazása már elkezdődött. Szeretnénk, ha támogatnál minket egy szavazattal a Relaxeazzz Utazópárnáinkra. A szavazás határideje 2024. május 16.

A támogatásod nemcsak a mi teljesítményünket ismeri el, hanem az elkötelezettségünket is erősíti az innovatív és különleges termékek iránt, amelyek az utazási élmény javítására szolgálnak. Segíts, és tegyük együtt a Relaxeazzz Utazópárnát “Minden Idők Ajándéká”-vá!

További információkért a Relaxeazzz Utazópárnáról és más termékeinkről, látogass el weboldalunkra.

People's Choice Award FinalistRelaxeazzz Travel Cushion Gif of the Year

Hogyan fejlődik a Relaxeazzz kollekció?

2024 tavaszán bemutattuk a 2 az 1-ben Kifordítható Utazópárnát, illetve az év folyamán érkezik a Takaróval kombinált változata is, melyek innovatív alternatívái lehetnek ennek a bestseller utazópárna kollekciónknak.

Mindkét új változat a Relaxeazzz designját egy magasabb szintre emeli, hiszen a 2 az 1-ben funkcióval a vártnál még többet rejtőzik benne.

Ha még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülj a Puckator termékeiről és híreiről.

P.S. Ne feledd: Idén érkezik a vadonatúj Paddington licenc is, melynek keretében már nyáron elérhető lesz, egyéb termékek mellett, a Paddington Maci Szemmaszkos Utazópárna is.