INGYENES SZÁLLÍTÁS a 125.000 Ft-t meghaladó rendelésekre AZNAPI ELSŐBBSÉGI FELADÁSI Opciók elérhetők ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 9-től 17-ig

Hamarosan Érkezik

Az árak megtekintéséhez lépj beAz árak megtekintése

Nagykereskedelmünk Hamarosan Érkezik kategóriájával egy lépéssel a többiek előtt lehetsz. Az ajándék- és háztartási cikkek az egyik leggyorsabban növekvő szektor Európában, szóval nekünk, mint az egyik vezető nagykereskedő és importőr cégnek, szorosan figyelemmel kell kísérnünk a legújabb trendeket.

A Puckatornál főként ez az, amin dolgozunk, hiszen a beszerző csapatunk mindig a következő divatok és trendi termékek felkutatásán szorgoskodik. Hamarosan Érkezik kategóriánkban láthatod az összes új és izgalmas terméket és kollekciót, melyek a következő néhány hónapban raktárra kerülnek.

Mivel termékadatbázisunk folyamatosan változik és bővül, nyomtatott katalógust nem kínálunk ügyfeleink számára, így ez a legegyszerűbb módja, hogy az érkező termékeket megtekintsd. Amint a termékek raktárra érkeznek, weboldalunkon frissítjük és kiegészítjük azoknak adatait és leírását, és máris megrendelheted őket. Ha ezen termékeket elő szeretnéd rendelni, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az ugyfelszolgalat@puckator.hu email-címen keresztül, vagy hívd a +36.1.7010490-es telefonszámot.

További Ajánlott Kategóriáink

Licencelt Márkák
Aromaterápia
Szuvenírek
Növekvő Sorrendben

(12 termék)

terméket oldalanként
Növekvő Sorrendben

(12 termék)

terméket oldalanként
Szerzői jog © 2000 - 2023 Puckator SRL, Székhely: Via Comentina 38, Asti, 14100 Adószám: 01545330050, Olasz Cégjegyzékszám: AT - 123951‏.